Korta instruktionsfilmer samt samlade spellistor.

Kom igång snabbt och jobba effektivt med Gmail

Här hittar du allt du behöver kunna om Gmail för att snabbt komma igång och jobba effektivt. Du lär dig de grundläggande funktionerna för Gmail, de viktigaste inställningarna, hur du navigerar i Gmail, skapar etiketter och filtrerar din mail. Du kan välja att se instruktionsfilmerna en i taget, eller så väljer du Spellistan där filmerna automatiskt spelas upp efter varandra. Efter varje kategori av instruktionsfilmer finns ett enkelt självtest som vi rekommenderar att du gör. Det är ett bra sätt att kontrollera om du fått med dig de viktigaste kunskaperna eller om du behöver repetera något avsnitt.Lär dig hur du ska använda Kalender för att planera och strukturera dina arbetsdagar

Här hittar du allt du behöver kunna om Kalender för att på ett enkelt sätt skapa planera och strukturera dina arbetsdagar. Du lär dig de grundläggande funktionerna I Kalender, de viktigaste inställningarna, hur du skapar händelser och delar kalender med dina kollegor. Du kan välja att se instruktionsfilmerna en i taget, eller så väljer du Spellistan där filmerna automatiskt spelas upp efter varandra. Efter varje kategori av instruktionsfilmer finns ett enkelt självtest som vi rekommenderar att du gör. Det är ett bra sätt att kontrollera om du fått med dig de viktigaste kunskaperna eller om du behöver repetera något avsnitt.

Lär dig hur du använder Drive och Dokument

Här hittar du allt du behöver kunna om Drive och Dokument. Du lär dig de grundläggande funktionerna i Dokument, hur du delar Dokument med dina kollegor, kommenterar, ger förslag och använder ändringshistorik. Du lär dig även hur du skapar struktur, ordning och reda på Drive. Du kan välja att se instruktionsfilmerna en i taget, eller så väljer du Spellistan där filmerna automatiskt spelas upp efter varandra. Efter varje kategori av instruktionsfilmer finns ett enkelt självtest som vi rekommenderar att du gör. Det är ett bra sätt att kontrollera om du fått med dig de viktigaste kunskaperna eller om du behöver repetera något avsnitt.